jueves, 29 de agosto de 2013

Recipe

Some friends ask for recipes made of regional ingredients.  Banana is born everywhere in this country.  So, here it is the banana bread recipe.  My family and I love it and is always a good choice to share with a cup of coffee... hummmmm
I just made it.


INGREDIENTS
6 big ripe bananas, smashed
1/4 cup melted butter
1 cup sugar
4 eggs
1 teaspoon vanilla
1 teaspoon baking soda
Pinch of salt
4  cups of all-purpose flour
1 cup of milk
PREPARATION

Preheat the oven to 350°F . With a wooden spoon, mix butter into the mashed bananas in a large mixing bowl. Mix in the sugar, egg, and vanilla. Sprinkle the baking soda and salt over the mixture and mix in. Add the flour last, mix. Pour mixture into a buttered 4x8 inch loaf pan. Bake for 1 hour. Cool on a rack. Remove from pan and slice to serve.


Receta

Algunos amigos buscan recetas hechas con ingredientes de cada región.  Los bananos crecen por todo lado en este país.  Así que, aquí está la receta de Pan de Banano.  Mi familia y yo lo adoramos y siempre es una buena opción para acompañar el cafecito... hummmmmm.  Este lo acabo de hacer.  Enjoy it!

INGREDIENTES
6 bananos maduros
1 barra de margarina
1 taza de azúcar
4 huevos
1 cdta. vainilla
1 cdta. bicarbonato de sodio
1 pizca de sal
4 tazas de harina
1 taza de leche

PREPARACIÓN

Precaliente el horno a 350°F.  Con una cuchara de madera, mezcle la mantequilla con los bananos hechos puré en un recipiente grande.  Agregue el azúcar, los huevos y la vainilla.  Agregue el bicarbonato de sodio y la sal y revuelva.  Finalmente agregue la harina.  Hornee durante 1 hora.  Saque del molde y enfríe en una parrilla.  Haga tajaditas para servir.  ¡Disfruten!       





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